lanetlee_ruh

| Konu: Bırakta beraber mutlu olalım... C.tesi Ara. 20, 2008 2:25 am | |
| Bırakta sana her şeyi unutturayım kötü olan ne varsa Yaşadığın seni üzen ne varsa beraber aşalım Bırakta gözlerinin derinliklerinde boğulayım Çok görme bunu bana senle mutlu olayım Bırakta mutlu olalım geçmişle yaşanmıyor Bırakta geleceğe beraber bir adım atalım Olmuyor sevdiğim her şeyim… Geçmiş içimizi tüketiyor Geçmişin acısını başkalarından çıkarmak bize yakışmıyor Bırakta bize yakışanı yapalım Bırakta aşalım kalbimizin önüne ördüğümüz o duvarı Bırak sevdiğim her şeyim… Bırak gülücüklerinin arkasına saklanmayı O gülücükler kar etmiyor yaşatmıyor bizi Bırakta beraber mutlu olalım Aşka kapılar kapanmıyor olmadık yerde olmayacak kişiye tutuluyor Bırak sevdiğim her şeyim sen olmadan olmuyor Kapalı kapılar ardından çık artık GEÇMİŞLE YAŞANMIYOR Haykırıyorum avazım çıktığı kadar Duy sesimi sevdiğim her şeyim… ‘‘SENSİZ OLMUYOR YAŞANMIYOR GÖZLERİN OLMADAN ÇEKİLMİYOR BU HAYAT AHH BE SEVDİĞİM HERŞEYİM O GÖZLERİN BANA NELER NELER ANLATIYOR HİÇ KİMSENİN GÖREMEDİKLERİNİ GÖRÜYORUM DERİNLERDE. GÖZLER KALBİN AYNASIDIR ÖLE DEĞİLMİ SEVDİĞİM HERŞEYİM SEN OLMADAN BU HAYAT BANA HARAM DAHA FAZLA GÜNAH İŞLEMEDEN GEL BERABER YÜRÜYELİM BU YOLDA DESTEK OLALIM BİRBİRİMİZE OLMUYOR BÖYLE TEK BAŞINA ÇEKİLMİYOR BU YOLLAR YÜRÜMEK, YAŞAMAK KISACASI SENSİZ NEFES ALMAK İSTEMİYORUM… AHH SEVDİĞİM SENİ TANIYALI ÇOK OLMADI AMA SEN BENİM HERŞEYİM OLMAYI BAŞARDIN HİÇ TEREDDÜTSÜZ AÇILDI BU KAPILAR SANA BİLİYORUM SENDE SEVECEKSİN BENİ BEN SENİ ANLADIM SENİN İÇİNDE KOPAN FIRTINALARI BİLİYORUM SEVMEK SEVMEMEK ARASINDA GELGİTLERİNİ YAŞIYORSUN ACINA ACI KATACAĞIMI DÜŞÜNÜYORSUN SANA BÜTÜN KALBİMLE SÖZ VERİYORUM ACINA ACI KATMAK YERİNE YARANA MELHEM OLACAĞIM… SENİ KIRAR, İNCİTİRSEM EĞER KENDİMİ KIRAR, İNCİTİRİM ÇÜNKÜ BU BENDEKİ BEN OLMAKTAN ÇOKTAN ÇIKTI BEN DİYE TAŞIDIĞIM BU BEDEN SEN OLDU ARTIK… SEVDİĞİM HERŞEYİM YIK GEL O DUVARLARI BU SAHTE GÜLÜCÜKLER HİÇ KAR ETMİYOR… BU HAYATLA OYUN OYNAMAK OLMUYOR… GERÇİ ŞİMDİYE KADAR DOĞRULARLA YAŞADIKTA NOLDU İNCİTİLDİK, KIRILDIK, ALDATILDIK… HAYAT O KADAR ACIMASIZ Kİ İMKANSIZLAR HEP BİZİ BULUYOR… GEL SEVDİĞİM İMKANSIZ OLANI AŞIP HAYATA BİR GOL ATALIM HEP BİZ İNCİNİP, KIRILIP, ALDANMAYALIM… HAYATLA DALGA GEÇME SIRASI BİZDE GEL EL ELE VERİP MUTLU OLALIM MUTLU OLALIM Kİ İNSANLARDA ANLASIN BU HAYATIN ACIMAZSIZLIĞINI YENE BİLECEKLERİNİ…’’ Bırakta sevdiğim her şeyim mutlu olalım Saklama kendini çık artık ortaya Gözlerinde gördüm beni sevdiğini Gel beraber unutalım acılarımızı Gel beraber aşalım bu engelleri Gülücüklerimizi birbiri ardına ekleseler Acı okunacak yüzlerinden… Bırakta beraber gülüp beraber ağlayalım… Sana son sözüm sevdiğim: ‘‘SENİN GELİŞİNİ BEKLİYOR OLACAĞIM SENİ SEVİYORUM HERKES DUYSUN BENİ BULDUM MUTLULUK İKİ ADIM ÖTEMDE…’’lanetlee_ruh |
|
lanetleee_serseri Admin

| Konu: Geri: Bırakta beraber mutlu olalım... C.tesi Ara. 20, 2008 5:32 pm | |
| |
|
lanetlee_ruh

| Konu: Geri: Bırakta beraber mutlu olalım... C.tesi Ara. 20, 2008 7:46 pm | |
| neden yorumsuz çokmu güzel yoksaa çokmu kötüüüü :s |
|